Till startsidan!                                                  - för nöjes skull


Bio Maxim

eventnews samarbetar med Bio Maxim

 

Nyhetsbrev eller RSS-flöde RSS

Tillhör du inte redan vår läsekrets kan du registrera dig för nyhetsbrevet som är gratis, eller prenumerera på rss-flöde från oss. Välkommen som läsare!

 

 

 

 

Välkommen till ett unikt evenemang!

 

Vill Ni bjuda på en annorlunda presentation, konferens, kurs eller annat evenemang? eventnews samarbetar med biografen Maxim i Landskrona som har drygt 130 sköna sittplatser mitt i stan, nära flera olika restauranger. Salongen, utrustad med den senaste tekniken och med sin unika miljö ger en oslagbar upplevelse att minnas. Möts mitt i Öresundsregionen, nära till Köpenhamn, Malmö och Helsingborg.

 

Teknikens under

Vi erbjuder en miljö och bildkvalitet utöver det vanliga. Det finns tillgång både till trådlös och trådburen internetuppkoppling både i salong och foajé.

 

• Fullt utrustad biografteknik med 35 mm-projektor och THX-klassificerat dolby digital ljudsystem, filmduk 10 meter bred vid cinemascopevisningar.

• Digital projektor med full HD och upplösning upp till 1,1 K. Till projektorn kan ni koppla vilken extern media ni vill (dator, dvd, dvcam med mera).

 

Möts, mingla och se film

Biograffoajén kan med fördel användas till mingel och lättare servering. I samband med evenemang kan gästerna bjudas på film i en oöverträffad visningsmiljö.

    Lokalen har varit biograf sedan 1908. Under biografernas storhetstid, fram till 1960-talet, fanns det som mest fem biografer som verkade parallellt i Landskrona: City, Saga, Imperial, Rio och Grand.1979 fick Grand nya ägare och bytte namn till Maxim. Sedan 1986 är Maxim den enda kvarvarande biografen i Landskrona. Biografen ägs sedan 1994 av Marie Öhgren.

    Välj antingen en film från den aktuella biorepertoaren eller en som passar just Era önskemål.

 

Boka nästa evenemang i en lokal optimerad för upplevelser!

 

Vi fokuserar på

• Unikt upplevelserum

• Centralt och strategiskt läge

• Professionell teknik

• Service med personligt engagemang

Utrustad med den senaste tekniken kan man framföra budskap i stort format, idealiskt för att visa film, men även för utbildningar eller företagsevents som kundträff, konferens, minimässa, scenframträdande och produktdemonstration. Självklart hjälper vi till att ordna med allt det praktiska, som till exempel lunch/middag på restaurang och eventuell övernattning på hotell - allt nära och bekvämt för er.

 

Berätta kort om Er kommande konferens, så återkommer vi med prisuppgift, referenser och ytterligare information!

 

Kontakt

 

Marie Öhgren +46 734 17 65 63

marie.ohgren[a]biomaxim.se

Lill Eriksson +46 703 31 49 21

lill.eriksson[a]eventnews.se

 

 


eventnews.se   evenemang  nyhetsarkiv           Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket          ©copyright eventnews.se 2007