Till förstasidan                                         för nöjes skull


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

Artiklar som ännu inte hunnit indexeras, finner Du m h a sök-funktionen under Redigera i Din webbläsare.

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Hultsfred satsar på specialare

 

I Småland har man sin egen julkalender. Det är Hultsfredfestivalen som i år drar ut på sina artistsläpp genom att varje dag fram till julafton presentera vilka artister som ska framträda på sommarens festival.

 

PREMIÄR. Biljetterna till festivalen släpptes redan igår, trots att evenemanget inte går av stapeln för om mer än ett halvår. I första kalenderluckan presenterade Rockparty artisten Lars Winnerbäck som ska spela under festivalens samtliga fyra dagar i början av juli. Då återförenar han sig också för första gången med sitt gamla punkband Snoddas. Förutom Winnerbäck bestod bandet bland andra av Anders Johansson, som senare gjort sig känd som Anders i tv- och radioduon Anders & Måns, just nu aktuella med julkalendern i SVT. Snoddas cd-singel ”Servera en skål…” har blivit hett eftertraktad och auktionerades ut för drygt 1 900 kronor i november. Snoddas och Winnerbäck spelar dock inte för alla på festivalen. Till konserten krävs en av Rockpartys 600 specialbiljetter.

 

2008-12-02

 

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck gör en specialare med sitt gamla band på Hultsfred. Senast och första gången var 1993.

FOTO: UNITED STAGE

 

 

 

Annonser:

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 

 

 


eventnews.se     nyhetsarkiv                 Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket             ©copyright eventnews.se 2007