Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Kritiserad kritiker till Danmark

 

KRITIKER. Hon är en flitig brevskrivare, men det handlar inte om parfymerade rosa kärleksbrev. Pennsylvania-tjejen Pink har skrivit ett öppet brev till före detta presidenten George W. Bush, vars politik hon inte alls förstod sig på. Prins William har också fått ett brev där han kritiseras för sin rävjakt och brittiska Drottning Elizabeth II har fått protestrader om björnskinnet som används av The Foot Guards och The Honourable Artillery Company. Förutom sin musik har Pink också gjort sig känd för sitt välgörenhetsarbete, just nu riktat till brandoffer i Australien, som får en kvarts miljon dollar av henne.

   Pinks samhällsengagemang som går igenom i hennes musik har lockat många fans. Antalet visningar av hennes låt Dear Mr President på You Tube, över tre miljoner, är lika många som köpte förra årets platta och singel i Sverige. Pinks speciellt kärva röst, som kanske är ett resultat av hennes barndoms astma, har visat sig passa utmärkt till hennes djupa och ibland väl mörka texter. Singeln ”So What” blev Grammynominerad och albumet ”Funhouse” hamnade etta på både Englandslistan och svenska radiolistan. I höst kommer Pink till både Sverige och Danmark, närmast för sydsvenskar blir evenemanget på Forum i Köpenhamn. Biljetterna till svenska konserten släpptes idag, de till den danska konserten släpps på onsdag.

2009-02-23

Pink

En del kritiserar Pink för hennes skinnliknande jacka. Djur står nämligen högt på hennes agenda och hon tvekade inte att visa sin avsmak när sångerskan Beyoncé nyligen bar päls.

FOTO: LIVE NATION

 

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007