Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

 

Legendarisk filmmakare talar i kristid

MONOLOG. Mannen, med den strecktunna mustaschen, även kallad ”The Pope of Trash” kommer till Sydsverige. Den legendariske filmikonen John Waters turnerar med sin komiska enmansföreställning ”This Filty World — Dirtier & Filthier” och kommer både till Göteborg och Malmö i vår. Waters gick nyligen ut med beskedet att hans pågående inspelning av barnfilmen “Fruitcake” har stoppats. Nyhetssajten wenn.com skriver att han har haft svårt att hitta köpare till den och nu är orolig för sin framtida inkomst sedan Hairspray och Crybaby inte går längre på Broadway.

    – Jag kan inte få den gjord... Jag trodde det skulle gå bra, men det gör det inte. I den här ekonomin, får jag göra en dockteater istället, kommenterar han.

I den sydsvenska föreställningen får publiken ta del av Waters karriär, med fokus på hans olika fäblesser vad det gäller kriminalitet, galenskap och extremer på alla plan. Det är en monolog fylld av humor och en hyllning till allt som räknas som skräp och dålig smak.

    – Alla unga behöver någon dålig att se upp till och jag hoppas att jag kan vara den, säger Waters. Han är världsberömd för sitt författande och framför allt sitt filmskapande med kultfilmer som Hairspray, Serial Mom, Pink Flamingos, Cry Baby och Polyester med flera. Lika berömd är han för sin dåliga smak, sin genialitet och gränslöshet. Biljetterna släpps idag.

 

2009-03-19

 

 

 

 

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007