Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Hipp Hipp-duo på turné i jakt på tv-idéer

HUMOR. Skånska komikerparet Anders Jansson och Johan Wester, kända från humorserien Hipp Hipp på tv, har fått blodad tand efter liveshowerna 500 i Lund. Dessa avslutades i december förra året och nu planerar duon möta den sydsvenska publiken igen i sin jakt på nya företeelser som till exempel figurerna Kajan och Tiffany kan råka ut för.

 

Nya tv-avsnitt

SVT ska spela in sex nya avsnitt och idéerna från miniturnén i maj blir en del av innehållet i det nya manuset. Jansson och Wester hoppas få inspiration via en spånarkväll uppbyggd som en workshop tillsammans med publiken. Då blandas lokala inslag med nationella företeelser och nyheter. Tanken är att inget möte ska bli det andra likt eftersom duon utgår från det innehåll som föds i stunden. Till en början har sex orter i Skåne och Blekinge bokats in i maj, vilka kan utökas med ytterligare platser under hösten. Resultatet av spånarkvällarna sänds i tv under hösten 2010.

 

2009-04-01

Det skånska humorparet Anders Jansson (t.v) och Johan Wester fick smak för liveframträdanden i humorshowen 500 och tar nu hjälp av publiken igen.

FOTO: NILS BERGENDAL

 

Fotnot. Kolla in i vår kalender när Hipp Hipp kommer till en ort nära dig.

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007