Till förstasidan                                   för nöjes skull


 

Liverevy i syd efter Ugglas tv-jakt

REVY. Efter åtta veckor med programmet Var fan är min revy i SVT är det nu klart att Magnus Uggla gör revy i Karlshamn. Tv-tittarna har kunnat följa Uggla i jakten på artister till sin revy där.

    I Karlshamn blir det på riktigt – med fyra föreställningar i veckan från torsdag till lördag (två föreställningar) under fyra veckor. Där leder Uggla en fast ensemble, en stor orkester och ett revygäng inklusive dansare från olika delar av landet. Evenemanget rekommenderas för vuxna och anses inte lämpligt för barn under 13 år. Publiken ska bjudas på revy- och varieténummer, Ugglas klassika hits, rock 'n' roll och en hel del humor. Revydirektör Magnus Uggla presenterar förutom de lokala revyartisterna som varit med i tv-programmet, även gästartister såsom Annika Andersson, utnämnd till landets roligaste kvinna, musikalstjärnan Hanna Lindblad, komikern Per Andersson och den superviga tjejen Mariya direkt influgen från Ukraina. Den 2 juli blir det världspremiär på den här sommarrevyn som spelas utomhus i Bellevueparken i Karlshamn.

2009-05-11

 

Magnus Uggla leder en liverevy i Karlshamn i sommar.

FOTO: PETER CEDERLING

Magnus Uggla

 

 


 

Till

Till (Email)

Från

Från (Email)

Meddelande

 

                                                                                                  
 

 

 

 

Prenumerera på eventnews.ses nyhetsbrev. Gratis förstås! 

Anmäl här.

 

 

Gör till min startsida!

 

 

 

Annonser:

 

Boka biljetter hos Ticnet.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Besökvärt

 

Travel Gate Sweden

 

 


eventnews.se   evenemang   löpet    nyhetsarkiv    Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket    ©copyright eventnews.se 2007