Till startsidan!                                          - för nöjes skull


Annons på perrong

Webb, facebook och nyhetsbrev

Genom att annonsera hos oss kan man kostnadseffektivt kombinera banner på sajten och på vår Facebook-sida med annons i vårt nyhetsbrev och kanske även komplettera med affischer på perronger mitt i Öresundsregionen.

 

Sedan 2007 har eventnews.se förmedlat nyheter från Öresundsregionen och södra Sverige till privatpersoner, företag, kommuner och organisationer. Vi skriver om alla slags evenemang; kultur, fritid och sport. Nyhetssajten är oberoende och drivs enligt journalistiska grundprinciper. Nättidningen uppdateras varje vardag samt vissa helger och nyheterna distribueras via nyhetsbrev inför varje veckoslut. Trafiken ligger runt 47 000 unika besökare per månad.

    Nättidningen innehar utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för radio och tv, som bland annat innebär att tidningen har grundlagsskydd enligt yttrandefrihetsgrundlagen.

    Sajten ägs och drivs av chefredaktören (medlem i Svenska Journalistförbundet), allt material är skyddat enligt upphovsrättlagen och får inte användas utan nättidningens medgivande.

eventnews.se finns inte i en pappersversion, helt i linje med miljövärderingarna som bottnar i ett medlemskap i Hållbar Utveckling Skåne.

ANNONSERA

Nå evenemangssugna i Öresundsregionen genom att synas på nyhets-sajten. Prova till introduktionspris 500 kr!

 

 

 

 

 

Kontakt

Annonser

Tel. 070-960 96 28

Redaktion

Lill Eriksson 

Tel. 070-331 49 21

Ansvarig utgivare/ chefredaktör

Marie Öhgren

Tel. 070-555 30 79

Filmredaktör/fotograf

 

Företagets säte:

Landskrona, Sverige.

eventnews.se är registrerat hos PRV.

 

Prenumerera på eventnews.se:s nyhetsbrev.

Gratis - anmäl här!

 

Här finns vi på Facebook!

 

Konferens på Bio Maxim i Landskrona

 

Lokal för speciella evenemang

Vill Ni bjuda på en annorlunda företagspresentation, eller annat evenemang? eventnews samarbetar med biografen Maxim i Landskrona som har drygt 200 sittplatser. Salongen med sin unika miljö ger en oslagbar upplevelse och den är utrustad med den senaste tekniken. Digital projektor med upplösning upp till 1,1 K, är kopplad till biografens THX-klassificerade ljudsystem.

 

Till projektorn kan kopplas vilken extern media som helst (dator, dvd, spelsystem m.m). Internetuppkoppling både i salong och foajé. Biograffoajén kan med fördel användas till mingel och lättare servering. I samband med evenemang kan gästerna bjudas på film i en oöverträffad visningsmiljö. Antingen en film från den aktuella biorepertoaren eller en som passar just era önskemål. Och popcorn, fixar vi... 

    Lokalen har varit biograf sedan 1908. Under biografernas storhetstid, fram till 1960 - talet, fanns det som mest fem biografer som verkade parallellt i

Landskrona: City, Saga, Imperial, Rio och Grand.1979 fick Grand nya ägare och bytte namn till Maxim. Sedan 1986 är Maxim den enda kvarvarande biografen i Landskrona. Biografen ägs sedan 1994 av Marie Öhgren.

 

Kontakta oss för offert eller läs mer.

 

 


eventnews.se   evenemang  nyhetsarkiv           Innehavare av utgivningstillstånd från Radio- och TV-verket          ©copyright eventnews.se 2007